Штампа

Родитељи у акцији

Након дводневног тренинга који је био организован почетком месеца, у суботу, 25. октобра 2014. године, родитељи ученика Прве основне школе краља Петра II су, према акционом плану који су израдили, извели акцију уређења школског дворишта.

 

Тмурно суботње преподне се, захваљујући присуству великог броја родитеља, ученика и наставника школе, претворило у весело дружење које је све присутне испунило задовољством јер су успели да споје лепо и корисно. Постављене су нове канте за смеће, осликане жардињере, засађене биљке, офарбани зидови и постављене клупе на игралишту. Захваљујући одличној организацији, добро осмишњеном плану и припремљености учесника, посао је брзо завршен, а двориште школе добило нови, лепши изглед. Ентузијазам и ангажовање родитеља су били на високом нивоу, чиме су још једном показали да им ништа није тешко када је у питању побољшање услова у којима бораве њихова деца....

У име колектива Прве основне школе краља Петра II из Ужица захваљујемо свим учесницима акције и позивамо их на даљу сарадњу. Желимо да овакве и сличне акције постану уобичајена пракса и саставни део живота наше школе, што ће свакако допринети остварењу основног циља нашег пројекта – побољшању положаја деце и већој остварености права детета у образовном систему.