Штампа

Републичка такмичења 2012-2013.године

 

Хемија

Наша ученица Марија Димитријевић (VII2)у великој конкуренцији ученика из целе Србије освојила је другоместо на Републичком такмичењу  из хемије, одржаном у Краљеву 11. маја 2013. године. Честитке Марији и њеној наставници Милки Удовичић на постигнутом успеху !!! 

Физика

Наши ученици Марија Димитријевић (VII2), Софија Бојовић (VII2) и Драган Митрашиновић (VI3) учествовали су На Републичком такмичењу из физике одржаном у Зрењанину 27. априла 2013. године. Остварили су добре резултате у јакој конкуренцији, али нажалост не и дипломе. Честитке нашим ученицима на уложеном труду и учешћу!

Техничко и информатичко образовање

Ученица наше школе Ива Ристановић (VI3), у конкуреренцији од130 радова,  освојила је 13. место на Републичком такмичењу из техничког и информатичког образовања, одржаном у Аранђеловцу.

 

Историја

У суботу, 11. маја 2013. године, у просторијама ОШ “Цар Константин у Нишу одржано је  Републичко такмичење из историје за ученике основних школа. У доста јакој конкуренцији (преко 600 такмичара широм Србије) ученици наше школе Марија Бакић (VII4) и Огњен Јоксимовић  (VIII3) су остварили добре резултате (без диплома). Честитамо им на учешћу и труду!

Слободно време је искоришћено за обилазак знаменитости Ниша и за дружење са историчарима из других ужичких школа.