Чланци

Штампа

СРЕЋНО, МУСКЕТАРИ!

Екипа наших ученика остварила је велики успех - пласирали су се у финале такмичења „Brainfinity“.  У питању је аутентично такмичење намењено средњошколцима и  ученицима виших разреда основне школе из целог света који желе да се опробају у креативном решавању логичких задатака и за то освоје вредне награде. За разлику од класичних такмичења, заиста је јединствено - динамично је, забавно, подстиче сарадњу, развој предузетничких способности и ИКТ- вештина, а све то кроз решавање реалних проблема из свакодневице.

Ове године на Brainfinity такмичење се пријавило скоро 150 екипа 7. разреда, а од њих се у други круг пласирало само 40 екипа. Други круг одржан је 03. априла, и жири је одабрао 11 најбољих екипа које ће снаге одмерити на финалу у Београду, међу којима је и екипа наше школе, „Четири мускетара“.

Позивамо вас да их подржите - гласајте за њих на друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм тако што ћете лајковати њихову слику. Екипе са највише „лајкова“ добиће додатних 20 поена у финалу и имати веће шансе за победу!

Линк до објаве на Фејсбуку: https://www.facebook.com/brainfinitychallenge/photos/pcb.330931185096364/330925378430278/?type=3&theater

Линк до објаве на Инстаграму:

https://www.instagram.com/p/CNUq4n-MZUr/?igshid=10retcy4tp4ez

Чланови екипе:

Јагош Ђурковић 6-5

Андреј Радовић 6-1

Никола Јовановић 7-2

Андреј Стевановић 7-2

Наставник-ментор:

Марина Марјановић, наставница немачког језика