Треће место на Републичком такмичењу из математике

  Честитамо нашој ученици шестог разреда Дани Борисављевић  и њеном наставнику Бранку Мићовићу за освојено треће место на Репуличком такмичењу из математике. Браво!!!

Посета ученика из Грчке

22. 04. 2013. године

Наша школа је угостила ученике и наставнике из Грчке, града Кавале.

Ученици из Грчке током школске године изучавали су српску историју и културу. Посетом нашој школи и братимљењем  са нашом школом, заокружили су овај пројекат.

И овог пута смо се показали као добри домаћини а посебно смо поносни на ученике наше школе који су стеклчи нове пријатеље и својим понашањем су, на најбољи начин презентовали школу. Надамо се да ћемо се ускоро одазвати њиховом позиву и посетити диван град Кавалу и учврстити пријатељства.

Више фотографија погледајте у галерији

Акција озелењавања школског простора

24. 04. 2013. године

Са циљем да развијемо еколошку свест и очувамо животну средину, организовали смо акцију озелењавања школског простора. Уредили смо парк испред школе и украсили прозоре  саксијама са цвећем.

 

 

Акција уређења школског простора

19. 04. 2013. године

Ученици (V- VIII разреда) као и наставници наше школе у великом броју одазвали су се акцији уређења школског простора. Спретни и одговорни а у сјајном располежењу успешно смо реализовали и ову акцију.

 

Први пролећни фестивал

16. мај 2013. године

Захваљујемо се свим који су у великом броју подржали акцију наших ученика. Прикупљена новчана средства омогућиће опремање свалачионица за физичко васпитање.